VIRHEET, JOITA VOIDAAN TEHDÄ ITSE TAROTKORTTEJA TULKITESSA

Tarotkortit ovat mysteerisiä työkaluja ja ne avaamalla voimme löytää elämäämme arvokkaita salaisuuksia. Mutta itselle ei ole hyvä tulkita tarotkortteja. Mutta jos tunnet itsesi muita paremmaksi, tarottien lukeminen on sinusta itsestäsi kiinni. Kun tulkitset tarotteja itse itsellesi, on hyvin vaikeaa verrata kortteja omaan elämääsi ja tulet hämmentyneeksi. Itselle korttien lukeminen vaatii vuosien harjoittelua. Kun olet saanut kokemusta tarotkorttien tulkinnasta, voit kirjaimellisesti tuntea korttien puhuvan sinulle ja tuovan sinulle paljon enemmän käyttökelpoista tietoa kuin koskaan aikaisemmin. Mutta ilman kokemusta tulet eittämättä tekemään virheitä itselle kortteja tulkitessasi. Jatkossa keskustelemme joistakin yleisistä virheistä mitä voi tehdä omia kortteja tulkitessaan.

Tulkinnan tekeminen henkilökohtaisessa kriisissä

Hyvin tunnepitoisessa tilanteessa olemme alttiita nostamaan itsellemme koko ajan tarotkortteja, niin että voisimme selvittää mitä tapahtuu seuraavaksi ja usein valitsemme itse mitä kortteja tulkitsemme itsellemme. Tällöin tulisi pysyä erossa tarotkorteista. Kun olet järkyttynyt etkä ole tunne-elämältäsi tasapainossa, olet altis tulkitsemaan tarotkortteja väärin. Kyseisenä aikana asiat joita haluat kuulla, on samoja mitä haluat korteistasi tulkita. Jos et ole tyytyväinen ensimmäiseen nostamaasi korttiin, niin tulet nostamaan kortteja kunnes ne kertovat sen mitä haluat kuulla. Tämä kertoo ehdottomasti sen, ettet halua hyväksyä totuutta. Tulet tulkitsemaan kortteja yhä uudelleen ja uudelleen lopputulosta muuttaaksesi. Se voi tuoda lisää turhaantumista ja hämmennystä nykytilanteeseen. Sinun kannattaa rentoutua ja rauhoittua ja sitten tehdä tulkinta itsellesi vain yhden ainoan kerran.

Teet asioita monimutkaisemmiksi

Aluksi ihmiset ovat hyvin jännittyneitä tarotkorttien voimasta ja haluavat oppia kaiken niistä. He ajattelevat tavallisesti, että koetulkinnan tekeminen useammalla kortilla tulee antamaan enemmän tietoa, mikä on ehdottomasti väärä tieto. Sitä vastoin useammat kortit tuovat tietovirran monimutkaisemmaksi ja sinulla on suurempi mahdollisuus virhetulkintaan. Tarotkortit ovat kuten tiedontäyteinen kirja. On hienoa lukea vain yksi sivu täydellisesti keskittyen mieluummin kuin vain selailla sivuja läpi nopeasti saamatta mitään tietoa. Tiedon tulisi olla yksinkertaista. Yhden kortin nosto, kahden kortin nosto, ja kolmen kortin nosto ovat tehokkaimmat tavat tehdä tulkinta.

Väärin tulkitseminen

Kun joku toinen tekee sinulle tulkintaa, hän ei tiedä kaikkea sinusta ja hän ei tiedä mitä kaikkea sinä odotat nykytilanteessa. Siksi hän tulee kertomaan sinulle totuuden. Mutta itse itsellesi tulkintaa tehdessäsi, luet väärin kortteja koska olet jo mielessäsi kuvitellut mitä kortit tulevat kertomaan. Jos tiedät, ettei kortti ole sinun suosikkejasi, tulet tekemään parhaasi muuttaaksesi kortin merkitystä sinulle mieleisemmäksi. Tällä tavalla tekemällä et hyväksy totuutta.

En ole suinkaan omien tarottien tulkitsemista itselle vastaan, mutta sinun tulee olla tietoinen näistä yleisimmistä virheistä.