Miten varautua ennustuksen saamiseen?

Miten sinun tulee valmistautua mennessäsi ennustajalle? Mitä selvänäkijän luona tapahtuu? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä artikkelissa.

On tärkeää luottaa ennustajaan, kun haluaa ennustuksen saada. Kun on päässyt siihen pisteeseen, että haluaa ennustuksen saada, ei saisi nimittäin olla pienintäkään epäilystä selvänäkijän luotettavuudesta.

Mitä ennustajan luona tapahtuu?
Alussa ennustajalla on esiluentarooli. Näin ennustaminen on mahdollisimman tehokasta asiakkaalle.

Kun asiakas sitten saapuu ennustajan luo, on asiakas yleensä jännittynyt. Hän voi myös tuntea olonsa epämukavaksi. Lukijan velvollisuus onkin ammattilaisena saada hänet rentoutumaan. Asiakas, joka tuntee olonsa mukavaksi ja on rentoutunut, kykenee nimittäin osallistumaan ennustamisprosessiin aktiivisesti ja tehokkaasti.

Selvännäkijän on tärkeää rauhoittaa mielensä ennen kuin hän alkaa tehdä ennustusta. Ennustajan tulee myös keskittyä asioihin, jotka koskevat sekä asiakkaan fyysistä että psyykkistä elämää ja niitä tarpeita, joita asiakkaalla on ennustuksen halutessaan ollut. Ennustajalle as ennustamisen aloittaminen on kuin astuisi etuoven kautta vieraaseen taloon sisälle. Talo vain on tässä asiakkaan mieli.

H. Toivonen

esoteriq.org