Kuolemaunia? Mitä ne tarkoittavat?

Olet ehkä nähnyt unen, jossa joku rakkaistasi on kuollut ja useimmiten se on järkyttävä kokemus. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että jos joku kuolee unissasi, että hän kuolee seuraavassa liikkeessä. Voimme liittää nämä unet kuolemasta moniin eri elämän osa-alueisiin. Tämä voi tarkoittaa jonkin asian päättymistä tai uuden alkamista. Kaikki riippuu siitä, kuka on kuollut unessasi ja heidän kuolemansa luonteesta. On tärkeää tietää ja ymmärtää, mitä kyseinen henkilö edustaa sinulle.

Jos esimerkiksi vanha henkilö tai lapsi kuolee unessasi, heillä on joitakin viestejä, jotka sinun täytyy selvittää. Psykologit uskovat, että unet sukulaisista tai ystävistä, jotka ovat juuri menneet pois, johtuvat masennuksesta tai syyllisyydestä heitä kohtaan. Yleisesti oletetaan, että uni kuolleesta on merkki odottamattomista uutisista. Kuolleet tulevat uniimme tuomaan viestiä, neuvoa tai varoituksen.
Tässä muutamia yleisimpiä kuoleman unelmia ja niiden merkityksiä:

 1. Itsesi kuolema
  Tämä voi merkitä monia asioita, jos olet henkilö, joka kuoli unessasi. Tämä on pulmallista, koska kukaan ei voi kertoa sinulle, miltä sinusta tuntuu; vain sinä tiedät sen. Joten vain sinulla on valta nähdä tämä sellaisena mitä se todella on. Se voi olla herätys, aika lopettaa epäterveelliset tavat ja käytännöt, jotka asettavat elämäsi vaaraan.
 2. Vauvan kuolema

Vauva on aina riippuvainen toisesta. Vauvan kuoleman kohdatessa, joku ei ole täyttänyt tehtäväänsä. Kulttuurissamme vauvan kuolema on raskas asia, koska kun katsomme vauvaa, kuvittelemme, mikä hänestä voisi tulla. Jos vauva kuolee kasvamatta ja ymmärtämättä, mikä hänestä olisi voinut tulla, mistä me voisimme tietää sen? Joten kuollut vauva ei ole vain kuolema, vaan se on kuolema, joka on määrittelemätön. Tämä on hyvin yleinen uni, jossa uudet äidit ymmärtävät heidän velvollisuutensa vastasyntyneille.

 1. Lapsen kuolema
  Tämä unelma on hyvin yleinen vanhempien vanhempien keskuudessa, ja se tapahtuu enimmäkseen silloin, kun heidän lapsensa jättävät heidät yksin. Voit tulkita tämän omalla tavallasi, mutta sanon, että se tarkoittaa uutta elämää lapsellesi. Hänen elämästään vanha osa on poissa ja hänen elämänsä uusi osa alkaa. Se ei ole koskaan huono, kun näet unen jonkun kuolemasta, vaan aivan päinvastoin.
 2. Vanhemman kuolema
  Kun näet jotain, jossa vanhempasi ovat kuolleet unessasi, se voi tapahtua, kun alitajuntasi on huolestunut siitä mitä se voi menettää tulevaisuudessa. Tämä pätee erityisesti, jos he ovat vanhuksia. Mutta jos vanhempasi ovat jo edesmenneitä, voit ottaa sen mahdollisuutena sanoa hyvästit heille viimeistä kertaa.
 3. Sisaruksen kuolema
  Tämä voi olla osoitus siitä, että kiireisessä elämässäsi sinulla ei ole aikaa sisaruksillesi. Tämä uni tarkoittaa sitä, että jos sinulla on veli tai sisar, tarvitset laatuaikaa heidän kanssaan, koska he tarvitsevat sinua riippumatta siitä, pidätkö siitä vai et. Keskustele heidän kanssaan yhdessä vietetystä onnellisesta ajasta.
 4. Miehen tai vaimon kuolema
  Ymmärtääksesi tämän kuolemaan liittyvän unen sinun täytyy miettiä sitä, mitä rakkaassasi ihailet tai rakastast ja tutkailla, mitä kaipaat. Jokainen, jonka unessa heidän rakkaimpansa on kuollut, saattaa olla alitajuisesti myöntänyt itselleen, että heiltä puuttuu jotain tärkeää heidän kumppanilleen.
 5. Uni ihmisestä, joka on jo kuollut
  Kristillinen unien tulkintakirja kertoo tästä, että “kuolleen sukulaisemme tai ystävämme sielu ei ole vielä löytänyt rauhaa”, ja neuvoo järjestämään ylimääräisiä seremonioita kuolleiden hautajaisissa. Englantilainen unikirja tulkitsee unia kuolleista ihmisistä merkkinä hyvistä tapahtumista perheessä, kuten häistä tai lapsen syntymästä tai mistä tahansa onnellisesta ja vauraasta. Toinen unikirja kertoo, että kuolleen sukulaisen näkeminen unessa ennen häitä on varoitus liittoa vastaan. Tämä uni ilmentää onnetonta avioliittoa ja varoittaa, että siitä liitosta syntyneet lapset ovat sairaita ja heikkoja.
 6. Muukalaisen kuolema
  Jos et tunne ihmistä, joka on kuollut unessasi, niin tämä voisi olla hyvä merkki. Tämä uni symboloi hyvinvointia ja onnea lähitulevaisuudessa. Sinulla on onnea enimmäkseen työpaikallasi.
 7. Löydät kuolleen ruumiin
  Tämän kuolleen ruumiin löytäminen on hyvin tärkeää unessasi. Sinun täytyy tarkastella ympäröiviä olosuhteita. Tunnetko henkilön? Milloin ja missä ruumis löydettiin? Kun sinulla on nämä vastaukset, katso, onko sinulla ja kyseisellä henkilöllä mitään yhteyttä.
 8. Tapoit jonkun
  Se näyttää aiemmat syylliset tunteesi tai huonon päätöksen, jonka olet tehnyt viime aikoina, joka tulee takaisin kummittelemaan sinua.
  Ei ole huono asia nähdä kuolleita ihmisiä unissamme, ainoa kerta, jolloin se saattaisi olla huolestuttavaa, on jos meidän mukanamme on kuollut ihminen, ja olet matkalla sinne, minne hän oli matkalla.

noidanvaisto.fi