Eläinradan merkit ja arkkienkelit voivat tehdä maagisia muutoksia

Kuten tiedämme, eläinradan merkit eivät ole ikinä yksin. Jokaisella niistä on arkkienkeli, joka on aina paikalla auttaakseen henkilöä ja antamaan johdatusta. Tänään saamme tietää mikä arkkienkeli on kullakin horoskooppimerkillä. Kuten tiedämme, meillä on 12 eläinradan merkkiä ja jokaisella niistä on oma arkkienkelinsä opastamassa ihmisiä. Katsotaanpa mikä arkkienkeleistä kuuluu millekin eläinradan merkille.

Oinas: Ariel pakottaa tapahtumaan

Oinas-ihmiset ovat hyvin innostuneita. He eivät koskaan pelkää haasteita. He uskovat, ettei mikään haaste ole liian suuri. Ariel on oinas-ihmisten arkkienkeli, koko nimi on Kinjal Ariel. Hän rohkaisee aina oinaita, ettei pidä kadottaa sydäntään. Kaunis enkeli on aina tavattavissa ja auttaa oinaan horoskooppimerkissä syntyneitä.

Härkä: Samuel kadonneiden esineiden enkeli

Häränmerkissä syntyneet ovat aika erilaisia ihmisiä, koska he unohtelevat asioita. Härkä kadottaa nopeasti tavaroitaan sinne ja tänne. Arkkienkeli Samuel auttaa härän merkissä syntyneitä löytämään kadonneet esineensä, niin ettei heidän pidä olla epätoivoisia ja he aina tulevat siirtymään eteenpäin elämässään.

Kaksoset: Zadkiel, anteeksiantaminen on jumalallista

Kaksosen merkissä syntyneet ihmiset ovat hyvin ystävällisiä. He ovat myös hyvin hiljaisia. Nämä taistelijat pysyvät kaukana riidoista ja uskovat väkivallattomuuteen ja rakkauteen. He uskovat, ettei riitely ratkaise mitään. Meidän pitäisi rauhoittua ja päättää keskustelemalla asiat ja uskoa anteeksiantamiseen. Zadkiel on tämän horoskooppimerkin arkkienkeli, joka on kykenevä takaamaan heille anteeksiantavuutta.

Rapu: Gabriel on enkeleiden karhuemo

Ravun merkissä syntyneet ihmiset ovat hyvin onnellisia. Tämän merkin arkkienkeli on Gabriel, joka aina hymyilee ja haluaa aina pitää jokaisen merkissään syntyneen ihmisen hymy huulillaan. Heidän pitäisi jatkossakin olla onnellisia ja jatkaa onnen jakamista ihmisten joukossa. Ravun merkissä syntyneillä on aina kyky pitää toiset ihmiset onnellisina.

Leijona: Raziel, draamakuningattarien arkkienkeli

Leijonan merkissä syntyneet ihmiset ovat hieman tuhmia ja tempukkaita. He alkavat käyttäytyä dramaattisesti ja saavat kiukunpuuskia. Tämän merkin alla syntynyt henkilö on erikoistunut muiden ihmisten huomion herättämiseen. Tämän merkin arkkienkeli on nimeltään Raziel. Hän auttaa leijona merkkisiä pysymään tuhmina ja onnellisina.

Neitsyt: Metathron poistaa negatiivisen energian ohueen ilmaan

Neitsyeen merkissä syntynyt on parempi kuin muut. Mutta he eivät ole parempia kentällä. He ajattelevat hieman negatiivisesti. Ja he levittävät negatiivista energiaa ympärillesi. He eivät usko itseensä ja samalla tavalla, toisten ihmisten sielut myös murtavat heidän uskonsa itseensä. Heidän pitää ottaa etäisyyttä tämän kaltaisiin ihmisiin. Tämän merkin arkkienkeli on Metathron.

Vaaka: Jofiel, feng shuin enkeli

Vaaka-ihmiset ovat kovin hyväsydämisiä ja uskovat aina toisen auttamiseen. Heidän merkkinsä arkkienkeli on Jofiel. Tämä suhde tekee henkilön sydämen hyväksi ja rohkaisee häntä auttamaa toisia.

Skorpioni: Jeremiel poistaa harhaluuloisuutta

Skorpioni on hyvin vakaa henkilö. He eivät ole pakkomielteisiä kuten muut ihmiset. He eivät ajattele mitään työtä ilman perusteellista harkintaa. Jos me ajattelemme jotain työtä tietämättämme tai jotain toimintaa tehdään ajattelematta, voi olla että kadumme sitä myöhemmin. Siksi skorpionin merkissä syntyneet ovat hyvin vakaita. Tämän merkin arkkienkeli on nimeltään Jeremiel.

Jousimies: Raguel on kiistanratkaisija

Jousimiehet ovat hyvin pakkomielteisiä. He ylittävät jokaisen tielleen tulevan esteen. He ottavat haasteen vastaan ja yleensä voittavat sen. Tämän merkin ihmiset ovat täynnä intohimoa. Raguel on heidän arkkienkelinsä, joka tuo heille lisää intohimoa.

Kauris: Azrael, enkeli toisesta ulottuvuudesta

Kauriinmerkissä syntyneet ovat hieman eritavalla ajattelevia ihmisiä. He ajattelevat aina muita ennen kuin itseään. He uskovat maailmassa olevan enemmän onnellisuutta kuin toiset uskovat. Heidän arkkienkelinsä nimi on Azrael, joka tekee heille näin jalon sydämen.

Vesimies: Uriel, tiedon ja päätöksenteon enkeli

Vesimiehen merkissä syntyneet ovat hyvin vakavia ihmisiä. He eivät tee mitään päätöksiä hätäillen kuten muut. He tekevät kaikki asiat erittäin hyvin. He ovat rehellisiä ja tekevät aina oikeita ratkaisuja. Heidän arkkienkelinsä nimi on Uriel, joka auttaa tämän merkin alla syntyneitä tekemään aina oikeita ratkaisuja.

Kalat: Sandalfon, pantomiini ei ole enkelten musiikkia

Kalan merkissä syntyneet ihmiset ovat kaikkein erikoisimpia. He eivät ole liian pakkomielteisiä eikä vakavia. He ovat vain erilaisia kuin muut. He ovat hyväuskoisia, musiikki kiinnostaa heitä. Olemme huomanneet, että kalat ovat usein hyviä esiintyjiä tai muusikkoja. Tiedämme heidän arkkienkelinsä olevan Sandalfon, joka opastaa kalan merkissä syntyneitä valitsemaan uransa heidän mielenkiintonsa kohteen mukaan.

Tässä on kerrottu 12 eläinradan merkkiä ja näiden merkkien arkkienkelit. Olemme huomanneet tänään, että jokaista merkkiä edustavat ihmiset ovat hyvin erilaisia. Jotkut ihmiset ovat pakkomielteisiä, toiset vakavia, toiset rehellisiä, jotkut ovat muusikkoja, jotkut päättävät vitsailla, jotkut eivät luovuta, ja tämä on eläinradan merkkien erittäin hyvä asia. Me löydämme täältä hyvin erilaisia ihmisiä, joiden enkelit aina auttavat ja opastavat heitä.