”TEE SE ITSE” MANIFESTOINTITYÖKALUA

Eteenpäinpyrkivä elämä on tavoitteellinen ja kannustaa henkilöä pyrkimään saavuttamaan tavoitteensa ja alkaa työskentelemään uusien tavoitteiden kanssa. Joten tässä on neljä DIY eli ”tee se itse” työkalua, jotka voidaan testata ja nähdä, miten ne toimivat.

 1. Aarrekartta
  Tämä ensimmäinen DIY on ovela ja visuaalisesti taipuvaisille ihmisille. Aarrekartta on upea tapa näyttää tavoitteet konkreettisessa muodossa. Se voi koostua lehtileikkeistä, valokuvista, innostavista lainauksista, ja alkuperäisistä kuvituskuvista, sekä sekamedian materiaaleista, kuten glitter, tupsut, ja kuvioiduista papereista. Tämä fyysinen ja luova aarrekartta voi olla ihanteellinen tapa auttaa saavuttamaan asetetut tavoitteet.
 2. Unelmapäiväkirja
  Toinen DIY eli ”tee se itse-keino” on valtavan hyödyllinen tapa ilmentää kaikki tavoitteet ja unelmat vain pitämällä päiväkirjaa elämästään ja unelmistaan. Se antaa mahdollisuuden kääntyä takaisin ja nähdä, kuinka pitkälle henkilö on päässyt, sieltä löytyy saadut kokemukset ja elämän oppitunnit ja suuret saavutukset. Näin manifestoidessa, sitä mitä henkilö haluaa, päiväkirja pitää sitä etualalla hänen mielessään. Tämä mahdollistaa elämän, jolla on tarkoitus.
 3. Lehti
  Kolmas ”tee se itse-keino on lehti, joka sisältää hyödyllisiä muistiinpanoja kaikista ajatuksista, ideoista ja tavoitteista. Se on ihanteellinen niille, jotka ovat kiireisiä. Henkilöllä on mahdollisuus valita luokista ja luetteloista ja organisoida ne helposti haluamallaan tavalla. Manifestoinnissa on hyödyllistä luoda luettelo suurimmista tavoitteista. Jätä myös tilaa, että voit tehdä muistiinpanoja, jotka liittyvät näihin tavoitteisiin ja tarkistaa ne.
 4. Mindmap eli käsitekartta
  Neljäs ”tee se itse”-keino” on muodostaa aivoriihenä käsitekartta eli mindmap, joka voi olla todella hyödyllinen tapa. Tee ympyrä, joka on keskellä paperia. Sitä ympäröi tukevat asiat, kuten ihmiset tai koulutus tai odotettavissa olevat esteet tms. Piirrä seuraavaksi ympyrä näiden ideoiden ympärille ja yhdistä ne tavoitteeseen suoralla viivalla. Luomasi visuaalinen kuvio varmasti auttaa näkemään isomman kuvan siitä, mitä sinun pitää tehdä tavoitteen saavuttamiseksi.

Vietä aikaa luomiesi ”tee se itse”-välineiden kanssa, manifestointi niiden luona auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Henkilökohtainen tila, jossa manifestoit, voi olla toimisto, makuuhuoneen nurkka tai jopa vain pieni soppi kotonasi. Tämä tapa osoittautuu erittäin hyödylliseksi ja auttaa saavuttamaan pyhitetyt tavoitteesi.