Rakastaako kumppanisi Sinua todella? Otetaanpa siitä selvää!

Rakastavaisten mielessä pyörii aina ajatuksia ja erilaisia oletuksia siitä, rakastaako heidän kumppaninsa häntä oikeasti? Mitä ilmeisemmin vastauksen pitäisi olla iso ja vahva Kyllä! Mutta kuinka kukaan voi olla varma että kumppani todella rakastaa sinua tai on ihastunut sinuun? Monet meistä ovat kohdanneet tämän hämillään olon tai tulevat kohtaamaan sen tulevaisuudessa. Mutta suurin huoli on se ettet voi kysyä tätä asiaa suoraan tai et voi olettaa mitään.

Vaikka on hieman vaikeaa tietää jos joku todella rakastaa sinua, on joitain piirteitä joista voit tunnistaa mitä sinun tyttö- tai poikaystävälläsi on mielessä. Jos haluat tietää että rakastaako se henkilö jonka todella haluat myös sinua itseäsi? Siksi sinun täytyy kiinnittää huomioita kuinka tämä henkilö käyttäytyy, mitä hän sanoo ja ja mitä hän tekee silloin kun on kanssasi. Vaikka rakkaus merkitsee eri asioita eri ihmisille, on monia tapoja kertoa jos hän todella rakastaa sinua vai onko hän vain läheinen ihmissuhde, pitää sinusta tai sinun rahoistasi, tai hän on ihastunut sinuun vain pieneksi hetkeksi. Jos sinä haluat tietää rakastaako hän sinua oikeasti, seuraa näitä askeleita ja saat asian selvitettyä perinpohjaisesti.

Onko hän avoin sinulle?

Toisen rakastaminen tarkoittaa myös sitä, että olet täysin avoin toiselle suhteen osapuolelle. Jos voit nähdä täysin erilaisen puolen ihmisestä, mikä eroaa hänen julkisesta roolistaan, kyseessä on mitä varmimmin rakkaus. Jos sinun kumppanisi on julkisesti vakava ja rehellinen, mutta sinua kohtaan hauska ja ihana, se merkitsee että hän avautuu kanssasi ja hän rakastaa sinua.

Onko hän onnellinen kanssasi? Jopa silloin kun hänellä ei mene asiat hyvin elämässään!

Jos sinun kullanmurusi päivä ei suju hyvin, muttakun hän näkee sinut hänestä alkaa tunuta paremmalta, tämä tarkoittaa että teidän välillänne on rakkautta. Jos hän rakastaa sinua, vilkaisu tai sinun äänesi kuuleminen varmasti parantaa hänen oloaan – vain pieni hetki riittää mutta hänen olonsa paranee selvästi.

Jos hän todella rakastaa sinua, hän ei ole kanssasi pelkästään onnellisuuden vuoksi, vaan hän auttaa sinua saavuttamaan sinun tavoitteitasi ja etenemään elämässäsi. Jos hän todella rakastaa sinua, hän on auttamassa sinua peleissä ja otteluissa, kannustaa sinua tutkimus esseesi teossa ja on kanssasi kun menet työhaastatteluun. Ja hän on myös paikalla kun sinun pitää keskustella sinulle tärkeistä asioista.

Kuunteleeko hän sinua?

Jos hän todella rakastaa sinua, hän kuuntelee sinua vaikka olisit kertonut asian hänelle jo aikaisemmin. Hän ei koskaan keskeytä sinua kun puhut, hän on kanssasi samaa mieltä ja ehdottaa jopa parempia ratkaisuja kyseiseen aiheeseen.

Onko sinun mielipiteelläsi todella merkitystä hänelle?

Jos henkilö todella rakastaa sinua, hän keskittyy sinun ajatuksiisi – jopa silloin kun kysymys on uusista kengistä tai maan poliittisista oloista. Jos hän rakastaa sinua hän kysyy sinulta neuvoa ja mielipidettä kaikista tärkeistä asioista. Hän voi epäröidä, että voiko kysyä sinun mielipidettäsi, mutta hän kysyy koska hän rakastaa sinua.

Niin, tässä oli muutama tapa selvittää, rakastaako sinun kumppanisi sinua todella vai viettääkö hän vain aikaa kanssasi. Myös seuraamalla näitä asioita voit helposti selvittää mitkä ovat niitä piirteitä, joita sinun ihannekumppanillasi tulisi olla. Niin, nämä kohdat tulevat varmasti auttamaan sinua.