Tarotkortit: Löydä rakkautesi!

Maailmassa on monta tapaa saada rakkautta. Paras ja oikea tapa on tarotkortit, jos uskot tarotkortteihin sinun rakkautesi tulee ehdottomasti löytymään. Kuten tiedämme, tarotkorttipakassa on useita rakkauteen liittyviä kortteja. Nämä kortit voivat auttaa sinua löytämään todellisen rakkautesi. Sinun täytyy vain keskittyä ja luottaa tarotkortteihisi. Ne tekevät työnsä, ja ne antavat sinulle luvan löytää tosirakkauden. Muutamat tarotkorttipakan kortit liittyvät rakkauteen, ja ne ovat sinun avuksesi ja johdattavat sinut löytämään tosirakkauden.

Rakastavaiset: Tämä kortti on hieman erilainen. Se merkitsee suurta muutosta rakkauselämässäsi. Tässä kortissa on poika ilman vaatteita ja tyttö. Heillä ei ole mitään piilotettavaa. Toisen heistä kädessä on käärme, joka tarkoittaa että henkilön pitäisi valita itselleen juuri se oikea monista vääristä vaihtoehdoista. Uskonto/oikeudenkäyttö pitäisi olla tunnistettavissa tässä kortissa, joka kertoo kahden henkilön välisestä syvään rakkauteen perustuvasta enkelten siunaamasta ihmissuhteesta. Tämä ihmissuhde ei perustu seksiin, näin katsoen tämän kortin ei tulisi olla väärinymmärretty. Tämän kortin tärkein sanoma on että se edustaa mitä tahansa kahden ihmisen välillä olevaa vetovoimaa. Kyseessä voi olla kaksi ihmistä, kaksi ideologiaa, kaksi tapahtumaa tai kaksi ryhmää. Tämä kortti kertoo myös kovasta valinnasta maailmassa. Joissain toisissa tarotkorttipakoissa henkilö on jumissa kahden naisen välissä Rakastavaiset -kortissa, toinen naisista on neitsyt ja toinen on viettelijätär. Tämä tilanne kuvastaa henkilön ristiriitaa koska monta tilannetta tapahtuu henkilön edessä monta kertaa, joten hän jää jumiin oikean ja väärän valitsemisen kanssa.

Hallitsijatar: Tämä kortti eroaa Rakastavaiset-kortista, koska tämä kortti tarjoaa monia mahdollisuuksia. Hallitsijatar on kaunis, runsasmuotoinen nainen vaaleine hiuksineen ja hänellä on rauhallinen aura. Hänen päässään on kruunu, jossa on kaksitoista tähteä, mikä ilmaisee hänen yhteytensä mystiseen valtakuntaan ja maallisen elämän piireihin (vuodessa on 12 kuukautta ja planeettoja on 12). Hänen viittansa on granaattiomenakuvioinen, hedelmällisyyden symboli, ja hän istuu ylellisellä tyynyasetelmalla ja valuvalla punaisella sametilla. Yhden tyynyn kuviot symboloivat Venusta, rakkauden planeetta, luovuutta, hedelmällisyyttä, kauneutta ja armoa. Tämä kortti on hyvin suotuisa naiselle. Tämä kortti on hyvin hyödyllinen naiselle, joka etsii elämänsä rakkautta. Tämä kortti kertoo näille naisille missä he voivat löytää heidän todellisen rakkautensa ja heidän pitää uskoa itseensä eikä menettää rohkeuttaan. Heidän todellinen rakkautensa on tulossa heidän luokseen. Siksi naiset luottavat kaikkein eniten tähän korttiin.Maljojen ässä: Tämä kortti tarkoittaa rakkautta ja intohimoa. Maljojen ässä on syvien tunteiden symboli, läheisyyden kuten myötätunto ja rakkaus. Tulkinnassa se osoittaa että on istutettu siemen elämän tunteelliseen tietoisuuteen mutta se ei voi vielä tunnistaa sinua. Ihastuminen, vahva tunne, tietäminen voi olla intuitiivinen tai miellyttävä reaktio. Tämä kortti symbolisoi synnyttämisen tunnetta, lahjaa, tilaisuutta tai tarjousta. Jälkeläisten saapumista voi verrata rakkauden etsimiseen. Se voidaan yhdistää myös hedelmällisyyteen ja onnellisuuteen. kun katsot Maljojen ässä korttia, sinä tarkistat kuinka rakkausenergia voisi toimia hyväksesi. Tämä kortti on usein rakkauden asema elämässäsi. Rakkaus voi olla joko romanttinen tai voit kahdella tavalla liittyä toisiin, kysy itseltäsi annatko jollekulle anteeksi tai antaako hän anteeksi sinulle. Sinun pitäisi myös kysyä itseltäsi voitko tyynnyttää vihasi, sinun pitäisi myös kysyä itseltäsi jäätkö yksin vai näytätkö tunteesi. Maljojen ässä kertoo sinulle, että nyt on sinun aikasi ja hyvin pian tapahtuu muutos elämässäsi. Nämä kolme korttia jotka sisältyvät tarotkorttipakkaan ovat rakkauden symboleja. Jos nämä kolme korttia ovat suosiollisia sinulle, sitten tulet varmasti löytämään elämäsi rakkauden. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on näihin kortteihin luottaminen ja keskittyä ja harjoitella yhä enemmän.