Vierailu kummitustalossa

Ne asiat, jotka tulevat pimeydestä, voidaan poistaa vain levittämällä valoa uudessa talossasi. Jos kotiisi ei tule paljoa luonnonvaloa, sinun täytyy lisätä riittävästi keinotekoista valoa sitä kompensoimaan. Kynttilän valo auttaa myös tasapainottamaan tilaa, koska se on yksi luonnollisista elementeistä. Talon lämpeneminen on perinne, joka tuo iloista energiaa uuteen tilaan. Se, mitä uuteen kotiin tuodaan vaikuttaa olemassa olevaan tilaan. Älä pidä kiinni asioista, jotka saavat sinut tuntemaan olosi huonoksi: älä säästä vanhoja lakipapereita, masentavia lehtijuttuja, valokuvia ikävästä exästä jne. Näillä saatat ottaa salaperäiset pikku tapahtumasi kodin ympärille osoittaaksesi, että olet ollut kiusattu tai kaipaat entistä rakastettuasi. Henget ovat taipuvaisia ​​myös valoihin.

Kun muutat uuteen taloon voi olla, että tunnet siellä olevan lisäksesi jonkun muun. Siinä on ainoastaan outoa se, että et voi nähdä sitä. Näet heidän varjonsa tai niihin liittyviä asioita. Saatat pystyä selvittämään, kuka on kyseinen henkilö, joka haluaa puhua kanssasi eri tavalla kuin puhua ihmisen äänen kautta. Se voi olla tupakansavua, vaikka et ole koskaan tupakoinut elämässäsi tai voit yhtäkkiä nähdä keittiössä astian, jota isoäitisi käytti usein kokatessaan. Joissakin kodeissa, erityisesti vanhemmissa taloissa on joskus alkuperäisiltä omistajilta, ehkä sen rakentajalta jäänyttä jäännösenergiaa. Varjojen näkyminen tai vilkkuminen silmäkulmassa on myös yleinen merkki hengestä. Näkemykset perustuvat niin moniin tekijöihin. Syynä tähän on se, että olemme kaikki persoonia, joilla on yksilöllinen historia ja omat tapamme käsitellä ja tuntea asioita.

Tiedän nämä asiat, enkä pelkää niitä. Uskon, että voin nähdä asioita – asioita, joita muut eivät voi ymmärtää (tavalliset ihmiset). Olen tutkinut niin monia paranormaaleja tapauksia ja ratkaissut monia kummitusjuttuja. Teen tätä, koska tiedän, että voin yhdistää itseni näihin henkiin. Puhun heille esimerkiksi siitä, miksi he asuvat juuri siellä (paikka). Haluan auttaa heitä ratkaisemaan huolensa ja vakuuttamaan heidät siirtymään henkien puolelle, jossa he löytävät rauhan. Rakastan tehdä tätä työtä ja olen viettänyt öitä maailman KAIKKEIN kummallisimmissa paikoissa. Omassa kodissakin se voi olla hyvin pelottavaa ja mielenkiintoista. Omissa kokemuksissani nämä henget eivät ole koskaan “pahoja”, mutta enemmän kuin todennäköisesti ne ovat hämmentyneitä ja henkisen, emotionaalisen ja / tai hengellisen epätasapainon tilassa, jota he ovat saattaneet olla myös elävässä elämässään.
Nuorena muistan öitä, jolloin kuulin ihmisten puhuvan käytävällä. Kuulin monia ääniä, jotka toistuivat ja kaikuivat, mutta jotka eivät tavallisesti olleet korvin kuultavissa. Olisi ollut niin paljon helpompaa, jos minulla olisi joku varhaisessa elämäni vaiheessa kertomassa, että näkymättömät asiat, joita tunsin (ja joita toiset eivät tunne), olivat täysin normaaleja kokemuksia psyykkisen kyvyn omaavalle henkilölle. Jos sinulla on psyykkisiä tai intuitiivisia kykyjä todennäköisesti tiedät, että ne ovat olleet aina osa sinua. On tapoja oppia hallitsemaan kykyjä ja suojautumaan negatiivisilta energioilta.

Jos kohtaat edessäsi samoja ongelmia, sinun ei tarvitse huolehtia. Jos havaitset henkiä, se tarkoittaa, että he haluavat muodostaa yhteyden sinuun ja haluavat jakaa jotain kanssasi. Jos luulet, että et pysty ymmärtämään sitä, on parempi antaa tämä työ jollekin, jolla on kyky tehdä se oikein. Ihmiset sanovat niitä välittäjiksi. Välittäjät voivat kommunikoida kuolleiden, henkien tai aaveiden kanssa. Olen huomannut, että henget, jotka ovat poistuneet äkillisesti, onnettomuudessa tai itsemurhan kautta, palaavat todennäköisemmin samaan taloon, jossa ovat viettäneet loppuaikansa maan päällä eläessään. Jos pelkäät heitä, niin hekin pelkäävät sinua. Älä ylireagoi niiden suhteen. Kun tiedät, keiden kanssa olet tekemisissä, pystyt käsittelemään asiaa ja vapauttamaan heidät tästä maallisesta maailmasta.