Vahvista sisälläsi olevia psyykkisiä voimia

Onko sinusta koskaan tuntunut siltä kuin olisit nähnyt tai tehnyt jonkin asian aikaisemmin? Oletko tiennyt jonkun soittavan sinulle ennen kuin puhelimesi edes soi? Entä oletko koskaan nähnyt unta, joka kävi toteen?

Jotkut ihmiset, joilla on déjà vuita, säikähtävät niitä. Toiset taas yrittävät selittää, mitä tapahtui. Tämä osoittaa, että meillä kaikilla on psyykkisiä voimia, joita voimme halutessamme vahvistaa.

Listaan alle viisi vinkkiäni parempaan sisäiseen yhteyteen pääsemiseen.

Vaihe 1 – Meditaatio
Mieli täytyy rauhoittaa, jotta pystyy pääsemään yhteyteen itsensä kanssa. Tähän käytetään meditaatiota, ja sitä voi harrastaa millä tahansa tavalla. Sen ainoa tarkoitus on rauhoittaa riehuvat ajatukset, jotta henkilö pystyy tunnistamaan sisällään olevan meedion.

ih_150213_brain_meditation_800x600

Vaihe 2 – Luota vaistoihisi
Henkilö, joka ei ota riskejä ja joka toimii intuitionsa vastaisesti, ei tule koskaan löytämään itseään. Seuraa siis sitä, minkä tunnet olevan oikeaa, äläkä vain sitä, mitä muut sanovat.

Vaihe 3 – Käytä mielikuvitustasi
Etsi erilaisia tapoja ilmaista ajatuksiasi ja intuitiotasi. Oman opastusvälineesi löydät parhaiten ollessasi luova. Jotkut ihmiset kokevat saavan opastusta maalauksien tai kirjoittamisen avulla.

Vaihe 4 – Itsepuhelu
Itsepuhelu on hyvin tärkeää ymmärtääksesi sisäisiä kykyjäsi ja päästäksesi kosketuksiin niiden kanssa. Itsepuhelun aloitettuasi löydät pian sisäisen meediosi.

Vaihe 5 – Ole avoin oppimiselle
Meillä jokaisella on erilaiset energiakohdat, joten yritä tunnistaa omasi. Tärkeintä on kuitenkin olla avoin oppimiselle. Saatat löytää uusia polkuja ajan kanssa, joten älä koskaan lopeta oppimistasi.

 

esoteriq.org