Tarot-ennustamisen mysteeri

Kautta aikain tarot-korteista ennustaminen on kiinnostanut ihmisiä. Mikä tämä mystinen tapa katsoa tulevaisuuteen oikein on? Voisiko sinustakin tulla tarot-ennustaja?
Tarot-korteista ennustamista pidettiin kauan kykynä, jonka luonto on yksilölle antanut. Sen ajateltiin olevan yliluonnollinen ilmiö, jota ei järjellä tai logiikalla pystytty selittämään mennen näin niiden rajojen ulkopuolelle.

Oletettiin, että tarot-ennustaja on etuoikeutettu, joka kykenee ottamaan yhteyttä yliluonnollisiin voimiin. Vuosien harjoittelun avulla tarot-tulkitsija saavuttaakin tämän etuoikeuden omistautuen näille yliluonnollisille voimille. Kun yliluonnolliset voimat ovat tyytyväisiä omistautuneen harjoituksille, siunataan hänet kyvyllä nähdä asioita ja tapahtumia. Yliluonnolliset voimat myös auttavat ja avustavat omistautunutta vastaamalla hänen kysymyksiinsä.

Tarot-kortti
Tarot-kortti

Nykyään lähestymistapa tarot-tulkitsemiseen on muuttunut. Monissa tutkimuksissa edistyminen ja useiden tietojen ymmärtämisen kehittyminen on paljastanut tulkintojen todellisen identiteetin.

Vain tarot-ennustaja on siunattu etuoikeudella tietää tulevaisuudesta. Hän kykenee keskustelemaan siitä kenen tahansa henkilön kanssa, joka tulevaisuudesta haluaa saada tietoa.

Mitä tarot-ennustaminen on?
Tarot-tulkintaa pidetään nykyään monien tieteiden, kuten astrologian ja numerologian, sekä niiden tuloksien yhdistelmänä. Viimeaikaiset kehitykset kosmologian tutkimisessa ja sen suuntaisissa tieteissä ovat alkaneet paljastaa ja löytää universumin piilossa olleita todellisuuksia. Näin se on auttanut myös hälventämään mysteerin pilviä, jotka jo vuosia ovat varjostaneet tarot-lukemisen tiedettä.

Tarot-ennustamista pidettiin siis aiemmin yliluonnollisena kykynä, sillä vain harvoilla oli tulkitsemisen tieto ja taito. Nykyään tarot-ennustamisen vinkit ja niksit ovat tunnettu laajemmalti – Enkeliviesti

 

esoteriq.org/vahvista-sisallasi-olevia-psyykkisia-voimia/