Tunne henkioppaasi

Aina kun kuulet maailman opastavan sinua, alat tuntea itsesi rennoksi. Tämä johtuu siitä, että tulet vakuuttuneeksi avun olevan lähellä. Tämä on sitä, mitä henkioppaat tekevät elämässäsi. Nämä henkioppaat ovat auttajiasi, jotka on osoitettu sinulle elämäsi ongelmien hallitsemiseksi. Henkiopas voi olla isovanhempasi tai joku, jolla on hengellistä viisautta. Nämä henkioppaat on osoitettu jokaiselle ihmiselle  jo ennen kuin he syntyvät. Ihmiset eivät ymmärrä, että heidän henkioppaansa yrittävät aina auttaa heitä. Sinun täytyy ymmärtää, että he eivät suoraan häiritse elämääsi, mutta ohjaavat miten voisit elää onnellista elämää.

Olet huomannut, että ajoittain saat odottamattomia tuloksia, jotka auttavat sinua parantamaan elämääsi. Tämä kaikki on enkelioppaasi ansiota. Angel-oppaat pysyvät kanssasi joka tilanteessa. Voi olla useampia kuin yksi enkeliopas, joka ohjaa sinua eri olosuhteissa ja jolla voi olla erityinen rooli juuri tässä erityisessä tilanteessa. He jakavat kanssasi viisautensa ja tietonsa ja ohjaavat sinua elämässäsi uuteen suuntaan.

Jotta elämäsi olisi helpompaa ja miellyttävämpää, sinun on aloitettava kuuntelemalla henkioppaitasi. Henkimaailman viestien on oltava niin voimakkaita, että voit helposti ymmärtää henkimaailman antamat merkit. Tämä on mahdollista vasta sen jälkeen, kun olet oppinut tuntemaan henkioppaasi ja miten he ovat vuorovaikutuksessa kanssasi.

On niin monia eri tapoja, miten voit tuntea henkioppaasi. Paras menetelmä, jota monet psyykikot ja selvänäkijät käyttävät ovat visualisointi ja automaattikirjoitus. Molemmat lähestymistavat perustuvat yksilölliseen vuorovaikutukseen korkeimman itsesi kanssa. Kun olet valmis tuntemaan henkioppaasi, sinun on pidettävä itsesi rauhallisena ja rentoutuneena. Voit aloittaa istumalla mukavassa asennossa ja  vetää syvään henkeä niin, että tulet rennommaksi ja rauhallisemmaksi. Vapaudu kaikista jännitteistä ja tyhjennä mielesi. Sulje silmäsi ja ajattele, että istut kauniissa puutarhassa. Nyt pyydä henkiopastasi istumaan kanssasi ja puhumaan sinulle. Kun sinusta tuntuu, että oppaasi on kanssasi, voit kysyä häneltä kysymyksesi.

Tämän lisäksi automaattikirjoitus antaa vastaukset kysymyksiisi kirjallisessa muodossa. Vaikka aluksi voisit ajatella, että kirjoitat itse vastauksia näihin kysymyksiin, lukiessasi näitä vastauksia huomaat, että nämä vastaukset eivät olekaan juuri sinulta.

Henkiopas voi myös käyttää toisenlaisia välineitä kommunikoidakseen kanssasi, kuten unesi, intuitio, fyysiset merkit tai yksinkertaisesti sisäisen tunteen muodossa. Sinun on ymmärrettävä nämä hengellisen oppaan viestintätavat. Viestintä henkimaailman kanssa vaatii aikaa ja harjoittelua. Kun saat yhteyden  oppaaseesi, saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi. Muista kiittää heitä heidän avustaan ja tuestaan koko elämäsi ajan.

serenanblogi.com