Reinkarnaation Salaiset Piirteet

Monet olemme kuulleet transinkarnaatiosta, jälleensyntymisestä tai uudelleen syntymisestä. Asiasta yleisimmin käytetty sana on reinkarnaatio. Saattaa olla mahdollista, että olet kuullut reinkarnaatiosta ja keskustellutkin siitä, mutta suurimman osan ajasta emme koskaan tiedä, onko se totta tai ei. Kauan sitten, lännessä asuville ihmisille reinkarnaatio ei ollut tuttu asia. Mutta monien tunnettujen tutkijoiden tekemien lukuisien tutkimusten jälkeen tämä tosiasia on laajalti hyväksytty.

Useimmat uskonnot jättivät sen aiemmin huomiotta uskonnollisten rajoitusten vuoksi. Puheen ja lukemisen suhteen oli monia rajoituksia. Nyt tämä aikakausi on poissa. Vaikka meillä ei ole mitään vankkoja todisteita siitä, että reinkarnaatio on olemassa, silti on monia, jotka yrittävät todistaa sen monien esimerkkien avulla.

Reinkarnaatiossa uskomme, että kun ihminen kuolee, silloin vain keho kuolee, mutta ei sielu. Sielu ei jätä Maata; se vain palaa ja valitsee uuden ruumiin. Tätä kutsutaan myös uudelleensyntymiseksi. Hindulaisuus ja buddhalainen uskonto uskovat vakaasti uudelleensyntymisen olemassaoloon. Sen missä ja milloin synnymme, päättävät teot ja ajatukset, joita teemme elämässämme. Nämä ovat ratkaisevia tekijöitä. Reinkarnaatio voi olla rangaistus tai palkinto; se riippuu meidän teoistamme, joita olemme tehneet elämässämme. Reinkarnaatio on työkalu, jota Jumala käyttää ihmisen sielun uudelleen syntymiseen.

Ihmiset uskovat, että reinkarnaatio tapahtuu juuri sillä hetkellä, jolloin henkilö kuolee ja sielu siirtyy yhdestä ruumiista toiseen kehoon heti. Mutta tämä on vain myytti, koska uskonnon mukaan Reinkarnaatio vie aikaa. Joskus muutaman minuutin, muutaman kuukauden, muutaman vuoden tai muutaman vuosisadan tai enemmän. Se riippuu teoista, joita olet tehnyt entisessä elämässäsi.

Tutkijat suorittivat nämä tutkimukset pienten lasten kohdalla, jotka olivat lähellä kuolemaa, ja niille, jotka väittivät muistavansa menneisyytensä. Tohtori Ian Stevenson, psykiatri, teki kaikki tällaiset tutkimukset ja yritti tutkia näiden kansojen muistia selvittääkseen reinkarnaation mahdollisuutta. Hän totesi, että se ei ole enää myytti, mutta muut hylkäsivät ajatuksensa, koska ei ollut tieteellistä todistetta hänen tutkimuksistaan. He sanoivat, että se on pelkkää yhteensattumaa, ei todiste Reinkarnaatiosta.

Hindun ja buddhalaisen uskonnon mukaan, kun sielu puhdistui ja suoritti kaiken “Karman” entisessä elämässään, niin sielu menee Reinkarnaatioon. Sielu pääsee “Nirvanaan”, jälleensyntyy sinne minne sielu ansaitsee entisessä elämässä tehtyjen hyvien tekojen ja ajatusten avulla.